ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ – ΑΜΟΥΡΙ



Συνεχεία του πρωταθλήματος για την ομάδα μας με την εντος έδρας ισοπαλία με το ΑΜΟΥΡΙ με σκορ 3-3.
Ένα παιχνίδι που το πληρώσαμε σήμερα με την υπεροψία και την υποτίμηση του αντίπαλου λόγο ίσως και του μεγάλου σκορ του πρώτου γύρου.
Εμφανίζουμε μια εικόνα απαράδεκτη και ο λόγος είναι ότι δεν υπάρχει ίχνος σοβαρότητας στο τελείωμα τον φάσεων.
Χάσαμε κυριολεκτικά 10 κλασικές ευκαιριες για γκολ από αυτές που δεν χάνονται, δημιουργείτε έτσι εκνευρισμός σε όλοι την ομάδα και στο τέλος λέμε καλά που δεν χάσαμε.

Μια επισήμανση για το φετινό πρωτάθλημα , το να φτάσεις στην κορυφή είναι σχετικά εύκολο για μια ομάδα ανάλογα της συνθήκες που υπάρχουν, το να διατηρηθείς στην κορυφή και να πρωταγωνιστείς είναι το πιο δύσκολο, εκεί δείχνουν οι ομάδες χαρακτήρα κάτι που λείπει και είναι εμφανές στην δική μας ομάδα.
Αγωνίστηκα δεν θα ασχοληθώ καθόλου αλλά απλά θα πρέπει να επισημάνω την τρομερή αγωνιστική εμφάνιση του αρχηγού Νίκου Ηλιόπουλου που έβαλε το πρώτο γκολ κέρδισε το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Γιώργος Ηλιόπουλος, αλλά ήταν άτυχος χτύπησε και βγήκε στο ημίχρονο.
Να δώσω τα συγχαρητήρια μου και στον Γιώργο τον Δημητρελη που έπαιξε για 20 λεπτά σκόραρε ισοφαρίζοντας το σκορ και άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, όσον αφορά για την υπόλοιπη ομάδα ουδέν σχολίων.
Επόμενος αγώνας εκτός με τον Άγιο Γεώργιο, συνεχίζουμε κοιτάμε μπροστά, δεν εγκαταλείπουμε την προσπάθεια, στόχος μας για την συνεχεία είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο,
------ να ευχαριστηθούμε πρώτα εμείς ------
και στην συνεχεία να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που είναι συνεχώς διπλά μας.

Ο πρόεδρος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΛΟΠΟΥΛΟΣ