ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ – ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ 5-0

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας νικώντας στην έδρα μας τον Πελασγιακο με σκορ 5-0.
Θυμίζοντας παλιές καλές εποχές η ομάδα έπαιξε με πάθος,  πίστεψε στην νίκη και τα κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο.
Το σκορ άνοιξε ο κορυφαίος του αγώνα  Ηλίας Κυπριωτης με ωραίο πλασε. Στην συνέχεια δυο πεναλτι κερδισμένα από τον αρχηγό και μεγάλο πρωταγωνιστή  Νίκο Ηλιόπουλο ευστόχησε και στα δυο κάνοντας το 3-0. Στην συνέχεια πολύ καλή ενέργεια του μικρού Κώστα Μπεσσα και ένα καταπληκτικό γκολ κάνοντας το 4-0. Το σκορ έκλεισε ο Ριζαι με διαγώνιο σουτ κάνοντας το τελικό 5-0.

Όπως είχα γράψει στο προηγούμενο ματς όλοι μαζί χάνουμε όλοι μαζί κερδίζουμε. Ηρθε η καλή εμφάνιση  και η νίκη το είχαμε τάξη στους φιλάθλους μας  τους ευχαριστούμε  για την υποστήριξη  και εμείς εδώ συνεχίζουμε

Επόμενο ματς εκτός έδρας με της Ράχες.