ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

2os ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2009-2010 ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ - ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ



Συνέχεια σήμερα με τον 2ο αγώνα πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας για την ομάδα μας με τον Άγιο Γεώργιο στην έδρα μας με την πρώτη ανέλπιστη ήττα στην έδρα μας με 1-3.
Λειτούργησε ο νομός του ποδόσφαιρου με την ομάδα του Αγίου Γεωργίου να κάνει 2 ευκαιρίες και ένα σουτ και να βάζει τρία γκολ.
Στο Α΄ ημίχρονο είχαμε σωρεία χαμένων ευκαιριών με τον Γιώργο Ηλιόπουλο και τον Ριζαί Υλλι. Ένα φάουλ από το κέντρο περίπου αιφνιδίασε τον Γιώργο Μητραγκο και προηγήθηκε στο 15΄ ο Άγιος Γεώργιος με 1-0.
Στην συνεχεία τετ α τετ του Γιώργου Ηλιόπουλο στο 1΄ στην συνεχεία στο 17΄, στο 25΄οπου και πετυχε το γκολ της ισοφάρισης και στο 34΄με πρωταγωνιστή τον Ηλιόπουλο με τον Ριζαί ο δεύτερος δεν πρόλαβε να βάλει το γκολ.
Στο 40΄ γκολ κανονικό σφύριξε οφσάιντ στον τσεκουρα, σωρεία χαμένων ευκαιριών με πρωταγωνιστή Γ. Ηλιόπουλο και Ριζαί Υ., αντί το σκορ του ημιχρόνου να είναι 4-1 τελείωσε 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την είσοδο του Νίκου Ηλιοπούλου η ομάδα ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 70΄ κρίθηκε η ροη του αγώνα. Ένα καταφανέστατο πέναλτι που έγινε σε βάρος του Νίκου Ηλιοπούλου και δεν δόθηκε από τον διαιτητή, στην συνεχεία σε μια αντεπίθεση και μετά από λάθος όλης της άμυνας, δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ στο 73΄οπου και κρίθηκε όλος ο αγώνας. Η ομάδα προσπάθησε να ισοφαρίσει ανοίχτηκε μπροστά έχασε ευκαιρίες, ένα λάθος στο κέντρο και με αντεπίθεση στο 87΄ έγινε το 1-3 για τον Άγιο Γεώργιο.
Στο 89΄ειχαμε ένα ακόμη πέναλτι σε χέρι ενός αμυντικού ο διαιτητής δεν το έδωσε όπως είπε γιατί Hταν μακριά από την φάση και αντί αυτού στο 90΄ σφύριξε την λήξη, χωρίς να κρατήσει καθόλου καθυστέρηση, αν και οι παίχτες του Αγίου Γεωργίου μετά το 1-2 την περισσότερη ώρα την έβγαλαν στο χορτάρι.

Δεν σχολιάζω ποτέ της επίδοσης των διαιτητών, ούτε πρόκειται και τώρα να το κάνω, κοιτώ πάντα την ομάδα μου και τίποτα άλλο.

Εμείς συνεχίζουμε το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά, ενωμένη θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε, για να «ρεφαρουμε», από αυτήν την απροσδόκητη ήττα.

Σύνθεση:

ΜΗΤΡΑΓΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΑΚΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΚΑΛΤΣΑΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΓΑΛΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΜΠΑΡΚΑΣ ΜΑΚΗΣ, ΓΑΤΣΙΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΡΕΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΡΙΖΑΙ ΥΛΛΙ.

Αλλαγές:

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΦΙΛΛΙΠΟΣ, ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ ΗΛΙΑΣ.

Προπονητης:

ΚΑΛΚΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ