ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

3oς ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2009-2010 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΜΟΥΡΙΟΥ – ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ



Συνεχεία με τον αγώνα εκτός έδρας για την ομάδα μας στο γήπεδο του Λιανοκλαδιού με τον Ατρόμητο Αμουριου. Το σκορ 2-6 για την ομάδα μας.
Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο η ομάδα μας προηγήθηκε στο 3΄ λεπτό του αγώνα ύστερα από ωραία ενεργεία του Βασίλη Τσεκουρα πλασάροντας τον τερματοφύλακα άλλαξε πορεία σε παίχτη του αμουριου και μπήκε το γκολ.
Στην συνεχεία η ομάδα με μεγάλο πρωταγωνιστή του αγώνα για μια ακόμη φορά τον Αρχηγό της ομάδας Νίκο Ηλιόπουλο που σκόραρε το δεύτερο γκολ στο 8΄ λεπτό με φανταστικό πλασέ σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα και με τον ίδιο τρόπο ακριβώς καρμπόν στο 31΄λεπτο.
Στο 41΄ ο Καραδημας Φίλιππος ύστερα από ωραίο συνδυασμό με τον Νίκο Ηλιόπουλο με πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το 4-0 όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στο 53΄μειωσε με τον Ταγκουλη το Αμουρι σε 1-4 με κεφάλια από κόρνερ, στο 71΄ ένα – δυο Νίκου Ηλιοπούλου - Ριζαί ο δεύτερος με ωραίο πλασέ το 1-5.
Στο 75΄ μείωσε το Αμουρι σε 2-5 με τον Ταγκουλη με πλασέ μέσα από την περιοχή, το σκορ έκλεισε με χατ τρικ στο 81΄ για μια ακόμη φορά ο Νίκος Ηλιόπουλος που σε συνδυασμό ξανά με τον Ριζαί και με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-6 για την ομάδα μας.
Διακριθέντες ήταν όλοι οι παίχτες της ομάδας όσοι αγωνιστήκαν από την αρχή καθώς και οι αλλαγές.
Συγχαρητήρια σε όλους για την καλή εμφάνιση της ομάδας, συνεχίζουμε , κοιτάμε τον επόμενο αγώνα στην έδρα μας με την Βιτωλη.

Σύνθεση:

ΛΕΛΛΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΜΑΚΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΚΡΕΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΓΑΛΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ΡΙΖΑΊ ΥΛΛΙ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ.

Αλλαγές:

ΓΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ, ΤΣΙΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΤΡΟΥΜΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ.

Προπονητής:

ΚΑΛΚΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.