ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΡΟΔΩΝΙΑΣ



Συνεχεία του πρωταθλήματος και η ομάδα μας σε ένα πολύ καλό παιχνίδι με την Ροδωνιά νίκησε με σκορ 3-0.Η ομάδα έδειξε σοβαρότητα από την αρχή και το έδειξε μέσα στο γήπεδο χάνοντας σωρεία ευκαιριών.
Στο 36΄ ήρθε το γκολ με ωραίο γέμισμα του Σ. Καλτσα (κούπα) στον Γιώργο
Δημητρελη και αυτός με ωραίο πλασέ στον γαμα έκανε το 1-0.Έτσι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο και άρχισε το Δεύτερο στην αρχή σε χαμηλούς ρυθμούς γίνονταν παιχνίδι κυρίως κέντρου.Στο 58΄ο «κούπας» Σ. Καλτσας που ήταν και ο καλύτερος παίχτης του αγώνα με ένα τρομερό σουτ από 40 μετρά έκανε το 2-0.
Το σκορ έκλεισε στο 86΄ με χτύπημα φάουλ ποιος άλλος ο Δ. Γαλανής.

Το έχω γράψει πολλές φόρες αλλά τι να πω απλός, συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά στον Κόουτς Χρήστο Καλκανη για το κοουτσάρισα και την όλοι εικόνα της ομάδας.

Συγχαρητήρια σε όλοι την ομάδα και σ΄αυτους που έπαιξαν και σε αυτούς που μπήκαν αλλαγή και σε αυτούς που δεν έπαιξαν, οι ομάδα είναι μια οικογένεια που κατεβαίνει στο γήπεδο και ευχαριστιέται το ποδόσφαιρο που παίζει.

Συγχαρητήρια στην νεανική ομάδα της Ροδωνιάς που στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο, τέτοιες ομάδες χρειάζεται το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, συγχαρητήρια στον προπονητή τους Γ. Μαστραπά και στον πρόεδρο Γ. Ντζιαβιδα.


Συνεχίζουμε εκτός έδρας με την Σπερχειαδα.

Σύνθεση:

ΜΗΤΡΑΚΟΣ, ΚΡΕΤΣΗΣ, ΜΟΣΧΟΣ, ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ – (ΝΤΑΡΛΑΔΗΜΑΣ), ΓΑΛΑΝΗΣ, ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ-(ΛΙΑΓΚΑΣ Β), ΚΑΛΤΣΑΣ, ΡΙΖΑΙ, ΔΗΜΗΤΡΕΛΗΣ, ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Ν.- (66’ ΓΑΤΣΙΟΣ)

*** Ο αρχηγός έκανε μια ενεργεία για γκολ που σίγουρα θα ήταν το καλύτερο της περιόδου, μια ενεργεία που μόνο αυτός μπορεί να κάνει, δεν το έβαλε όμως, τον περιμένω να το βάλει στους επομένους 4 τελικούς που έχει η ομάδα.



*** Ο Πρόεδρος και ο Προπονητής είναι με την εθνική Βραζιλίας όποιος δεν συμφωνεί... φεύγει από την ομάδα..



Ο
πρόεδρος
Δημήτρης Γιαννολοπουλος