ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ - ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Συνεχεία του πρωταθλήματος και η ομάδα μας σε ένα πολύ καλό παιχνίδι με την Σπερχειαδα εκτός έδρας νίκησε με σκορ 2-5.
Στην αρχή του παιχνιδιού ξεκινήσαμε νωθρά και κοιμισμένα θα έλεγα και στο 30΄το πληρώσαμε αυτό, μετά από λάθος της άμυνας, ο Λαϊος έκανε το 1-0.
Το γκολ μας ξύπνησε και η ομάδα πηρέ μπροστά και στο 37΄ ισοφάρισε με τον Γ. Δημητρελη με ωραίο πλασέ.
Στο 45΄ ήταν η σειρά του μεγάλου αρχηγού της ομάδας N. Ηλιοπουλου τρύπωσε στην αντίπαλη περιοχή και με κεφάλια παρακαλώ έκανε το 1-2 κλείνοντας το ημίχρονο.
Στο γήπεδο υπήρχε μια γενική υπεροχή με σωρεία χαμένων ευκαιριών στο 72΄ ο Δημητρελης ξαναχτύπησε κάνοντας το 1-3.
Ένα λάθος της άμυνας στο 76΄ηταν αρκετό για τον Δερνικα να κάνει το 2-3 βάζοντας την ομάδα μας σε περιπέτειες.
Όμως στο 81΄ο κορυφαίος του αγώνα (επιτέλους) Γ. Ηλιόπουλος μετά από τρομερή πάσα του Σ. Καλτσα πλασάρε φανταστικά κάνοντας το 2-4.
Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Φίλιππος Καραδημας αφού πέρασε όλοι την ομάδα και το τερματοφύλακα πλασάρε κάνοντας το 2-5 το όποιο ήταν και το τελικό σκορ.

*** (Φίλιππα είσαι πολύ μεγάλος παίχτης)


Το έχω γράψει πολλές φόρες αλλά τι να πω απλός, συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά στον Κόουτς Χρήστο Καλκανη για το κοουτσάρισα και την όλοι εικόνα της ομάδας.

Συγχαρητήρια σε όλοι την ομάδα και σ΄αυτους που έπαιξαν και σε αυτούς που μπήκαν αλλαγή και σε αυτούς που δεν έπαιξαν, οι ομάδα είναι μια οικογένεια που κατεβαίνει στο γήπεδο και ευχαριστιέται το ποδόσφαιρο που παίζει.

Συγχαρητήρια στην νεανική ομάδα της Σπερχειαδας που στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο, τέτοιες ομάδες χρειάζεται το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, τους ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία.


Συνεχίζουμε εντος έδρας με την Τσουκα.

Σύνθεση:

ΜΗΤΡΑΚΟΣ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Γ – (82΄ΜΠΑΡΚΑΣ), ΚΡΕΤΣΗΣ, ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ ,ΓΑΛΑΝΗΣ, ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ, ΚΑΛΤΣΑΣ, ΓΑΤΣΙΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΕΛΗΣ – (74’ ΜΑΚΚΑΣ), ΡΙΖΑΙ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Ν- (58΄ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ).

Σπερχειαδα σύνθεση:

ΚΟΡΔΑΣ, ΤΣΙΟΥΜΑΣ – (69΄ ΔΕΡΝΙΚΑΣ), ΚΑΣΤΑΝΗΣ, ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ – 53΄(ΝΕΛΛΑΣ), ΚΑΝΟΥΤΟΣ, ΜΠΗΤΟΣ, ΒΟΥΖΑΣ, ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ Π, ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ Α, ΛΑΪΟΣ, ΚΑΡΑΡΑΪΣΚΟΣ – (46΄ ΜΑΝΙΚΑΣ)