ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Σάββατο 17 Απριλίου 2010

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΜΦΘΙΩΤΙΚΟΣ - ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Συνεχεία του πρωταθλήματος για την ομάδα μας με τον εκτός έδρας ματς με τον Παμφθιωτικο όπου γνωρίσαμε την ήτα με σκορ 1-0.
Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει σε καμιά περίπτωση την εμφάνιση της ομάδας μας η οποία στάθηκε άψογα στο γήπεδο παρόλο της πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα και με την είσοδο των «Μικρών».
Οι μικροί απέδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει, μάρτυρες ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο και χειροκρότησε την ομάδα μας.
Χάσαμε πολλά γκολ μα πολλά γκολ, η ομάδα μας ήταν ατυχή, βρέθηκε απέναντι στον αειθαλή Πάνο Ταμπακολογο, δικαιολόγησε για μια ακόμη φορά τον όνομα του, μιας και είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας που έχει αναδείξει η Φθιώτιδα τα τελευταία 30 χρόνια και βαλε…
Για την ιστορία το γκολ το σημείωσε στο 74΄ο Χαλαστανης μετά από παράλληλη σέντρα του Παρουση.
Στο 90΄ ανατροπή του Αρχηγού στην περιοχή καταφανέστατο πέναλτι αλλά…αλλά... δεν πειράζει, το τελικό αποτέλεσμα μας φέρνει μια πικρία και μας αδικεί.

Να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίχτες η ήττα αυτή τους πείσμωσε, έχουμε χρόνο μπροστά μας, να διορθώσουμε πολλά πράγματα.

Μια επισήμανση η ομάδα έπαιξε με 7 παίχτες κάτω τον 20 χρόνων αυτό λέει πολλά .

Μια επισήμανση ακόμη θέλω να κάνω, χωρίς να μειώσω κανένα παίχτη της ομάδας , να δώσω εγώ ο Πρόεδρος, τα συγχαρητήρια μου στον Σπύρο Καλτσα και τον Νίκο Γατσιο για την σημερινή εμφάνιση τους.

Έχει καταντήσει μονότονο αλλά το έχω γράψει πολλές φόρες αλλά τι να πω απλός, συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά στον Κόουτς Χρήστο Καλκανη για το κοουτσάρισα και την όλοι εικόνα της ομάδας, βάζει τα γυαλιά σε πολλούς υποτιθέμενους «μεγάλους» προπονητές.

Συγχαρητήρια σε όλοι την ομάδα και σ΄αυτους που έπαιξαν και σε αυτούς που μπήκαν αλλαγή και σε αυτούς που δεν έπαιξαν, οι ομάδα είναι μια οικογένεια που κατεβαίνει στο γήπεδο και ευχαριστιέται το ποδόσφαιρο που παίζει.

Συγχαρητήρια στην νεανική ομάδα του Παμφθιωτικου που στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο, τέτοιες ομάδες χρειάζεται το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, τους ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία.

Στην επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας δεν αγωνίζεται με την ομάδα του Ζηλευτού λόγο της τιμωρίας του Ζηλευτού.

Σύνθεση
ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ

ΛΙΑΓΚΑΣ, ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ – 46΄ΔΗΜΗΤΡΕΛΗΣ, ΜΟΣΧΟΣ – 77΄ΤΡΟΥΜΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΙΛΑΚΗΣ, ΚΑΛΤΣΑΣ, ΓΑΤΣΙΟΣ, ΜΠΕΣΣΑΣ, ΡΙΖΑΙ, ΜΠΑΡΚΑΣ – 51΄ΜΑΚΚΑΣ, ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Ν.



Σύνθεση
ΠΑΜΦθΙΩΤΙΚΟΣ

ΤΑΜΠΑΚΟΛΟΓΟΣ, ΙΒΡΟΣ, ΚΑΤΣΑΡΟΣ, ΚΑΤΣΑΜΠΕΚΗΣ, ΠΑΡΟΥΣΗΣ, ΚΟΜΠΟΛΙΑΣ, ΚΟΥΡΛΗΣ, ΠΑΡΟΥΣΗΣ, ΜΑΣΤΟΡΗΣ, ΤΑΜΠΑΚΟΛΟΓΟΣ, ΧΑΛΑΣΤΑΝΗΣ.