ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Σάββατο 10 Απριλίου 2010

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ- ΤΣΟΥΚΑ

Συνεχεία του πρωταθλήματος και η ομάδας μας κέρδισε άνετα με σκορ 4-1 την ομάδα της Τσουκας.

Από την αρχή του παιχνιδιού μπήκαμε δυνατά πρεσάραμε σε όλο το γήπεδο και στο 1΄ είχαμε ευκαιρία με τον Ριζαι με κεφάλια ύστερα από σέντρα του αρχηγού αλλά βγήκε αουτ.

Στην συνεχεία και στο 24΄παλι ο αρχηγός από δεξιά τρομερή παράλληλη πάσα στον Μπάρκα και το 1-0 είναι γεγονός.

Στο 29΄ξανα ο αρχηγός ξεφεύγει από δεξιά τρομερή μπαλιά στην μικρή περιοχή και οΜπαρκας με τρομερό πλασέ κάνει το 2-0.

Καρμπόν η Ιδία φάση ξανά με τον Μπαρκα να ξεφεύγει και το πλασέ του να περνά σύριζα άουτ, χάθηκαν και άλλες ευκαιρίες αλλά με αυτό το σκορ τέλειωσε το παιχνίδι.

Αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο στο 46΄βγηκε ο Μακκας μπήκε ο Καραδημας και στο 52΄ ο Γιώργος Ηλιόπουλος και μπήκε ο Γιώργος Δημητρελης.

Στο 58΄ ήταν η ώρα του λιονταριού του Γιώργου Δημητρελη με τρομερό πλασέ να κάνει το 3-0.

Με την είσοδο του Καραδημα και του Δημητρελη χάθηκε η μπάλα είχαμε σωρεία ευκαιριών και ένα γκολ για την ομάδα της Τσουκας μειώνοντας με τον Καλοπητα στο 86΄ σε 3-1.

Ο Δημητρελης δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 87΄ κάνει το 4-1, με τρομερό σουτ από 40 περίπου μετρά στέλνοντας την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του τερματοφύλακα της Τσουκας, σημειώνοντας κατά την γνώμη μου, το καλύτερο γκολ της φετινής περιόδου.

Με αυτό το σκορ τελείωσε και το παιχνίδι.


Μια επισήμανση θέλω να κάνω χωρίς να μειώσω κανένα παίχτη της ομάδας , να δώσω εγώ ο Πρόεδρος, τα συγχαρητήρια μου στον Βασίλη Λιαγκα γα την σημερινή εμφάνιση του.


Έχει καταντήσει μονότονο το έχω γράψει πολλές φόρες, απλά συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά στον Κόουτς Χρήστο Καλκανη για το κοουτσάρισα και την όλοι εικόνα της ομάδας.


Συγχαρητήρια σε όλοι την ομάδα και σ΄αυτους που έπαιξαν και σε αυτούς που μπήκαν αλλαγή και σε αυτούς που δεν έπαιξαν, οι ομάδα είναι μια οικογένεια που κατεβαίνει στο γήπεδο και ευχαριστιέται το ποδόσφαιρο που παίζει.


Συγχαρητήρια στην ομάδα της Τσουκας, που στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο, αγωνιστικέ με αξιοπρέπεια , τέτοιες ομάδες χρειάζεται το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.


Συνεχίζουμε εκτός έδρας με τον Παμφθιωτικο.


Σύνθεση:


ΛΙΑΓΚΑΣ , ΚΡΕΤΣΗΣ, ΜΑΚΚΑΣ – (46΄ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ), ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ, ΓΑΛΑΝΗΣ, ΤΣΚΟΥΡΑΣ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Γ – (52΄ ΔΗΜΗΤΡΕΛΗΣ) , ΓΑΤΣΙΟΣ, ΜΠΑΡΚΑΣ, ΡΙΖΑΙ – (69΄ΜΠΕΣΣΑΣ Κ), ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ.


Σύνθεση :


ΤΣΟΥΚΑ


ΧΑΛΛΗΣ Χ, ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ, ΚΑΛΟΠΗΤΑΣ Λ – (73΄ ΧΑΛΛΗΣ Π), ΚΩΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣ – (46΄ΜΗΤΣΟΥ), ΜΕΡΡΑΣ, ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ, ΧΑΛΛΗΣ Γ, ΚΑΛΟΠΗΤΑΣ Η, ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΚΑΛΟΠΗΤΑΣ Ι, ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ.