ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ – ΛΑΡΥΜΝΑ


Πρεμιέρα για την ομάδα μας στην Α1 Κατηγορία, που έχασε μέσα στην έδρα της με το πολύ βαρύ σκορ 1-7.
Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει  απόλυτα την εικόνα της ομάδας που είχε σε πολύ κακή μέρα το τερματοφύλακα  της τον Β. Λιαγκα.
Ευθύνη  για της ήττες  όσο  και για  της νίκες έχει όλοι η ομάδα μαζί συνολικά, παίχτες, προπονητής, διοίκηση.
Σήμερα πήραμε ένα καλό μάθημα όλοι μας, να καταλάβουμε σε πιο πρωτάθλημα παίζουμε και με ποιες ομάδες έχουμε να κάνουμε.
Όσον αφορά τον αγώνα και την διακύμανση τους σκορ λίγη σημασία έχει. Το αποτέλεσμα μετρά  και αυτό ήταν μεγάλο.
Η ομάδα χρειάζεται ανασυγκρότηση, ακόλουθη ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς με την Ελάτεια, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε σε πια κατηγορία αγωνιζόμαστε, σύντομα, ακολουθούν αλλά 33 παιχνίδια,, όλα είναι ντέρμπι, πάνω από όλα προέχει η ηρεμία της ομάδας. Χρειάζεται να κάνουμε αξιοπρεπείς εμφανίσεις. τιμώντας την φανέλα της ομάδας μας και φυσικά τους εαυτούς μας.
Αυτά τα λίγα… έχουμε δρόμο ακόμη, μια επισήμανση προς όλους, ακολουθούμε μια διαφορετική πορεία σε σχέση με την πεπατημένη της κατηγορίας, π.χ. αμειβόμενη προπονητές, αμειβόμενη παίχτες, κ.α. τέτοια, δεν μπαίνουμε σ΄ αυτό  το καλούπι, δεν μας νοιάζει τι θα γίνει,  ένα είναι σίγουρο όμως,  ότι στο τέλος  θα είμαστε νικητές…


ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ
Σύνθεση:


ΛΙΑΓΚΑΣ, ΜΑΚΚΑΣ, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ, ΓΑΛΑΝΗΣ, ΚΡΕΤΣΗΣ, ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ, ΜΑΥΡΟΓΟΝΑΤΟΣ, ΡΙΖΑΙ, ΔΗΜΗΤΡΕΛΗΣ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Γ.

Αλλαγές:

28΄ ΜΑΚΚΑΣ- ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ Β, 34΄ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ – ΓΑΡΤΣΙΩΝΗΣ, 66΄ ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ – ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Ν.