ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

3ος αγώνας πρωταθλήματος Α1 Κατηγορίας ΕΠΣ Φθιώτιδας ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ – ΡΟΔΙΤΣΑ 2-2.


Συνεχεία του πρωταθλήματος και η ομάδα μας σε ένα πολύ καλό παιχνίδι ήρθε ισόπαλη με σκορ 2-2  με την ΡΟΔΙΤΣΑ.
Το αποτέλεσμα  μας αδικεί κατάφορα γιατί για πρώτη φορά η ομάδα έκανε ένα καλό παιχνίδι ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο και αυτό διήρκησε δύστυχος για 45΄λεπτα.
Στο 27΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ  το Δ. Γαλανή προηγηθήκαμε στο σκορ, στο 33΄με καταπληκτικό σουτ από 30 μετρά και μετά από φανταστική ατομική ενεργεία ο αρχηγός Ν. Ηλιόπουλος έκανε το 2-0.
Στο 41΄ είχαμε μια ανατροπή στην περιοχή εις βάρος του αρχηγού ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα.
Είχαμε και άλλες ευκαιρίες να σκοράρουμε αλλά το ημίχρονο έκλεισε  με σκορ 2-0.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα μπήκε κοιμισμένα μέσα στο γήπεδο και χωρίς να το καταλάβει στο 48΄ειχαμε τι μείωση του σκορ με τον Γέμελο, μετά από ωραίο συνδυασμό.
Στο 61΄ είχαμε μια ακόμη ανατροπή εις βάρος του Θανάση Χειροπουλου ο διαιτητής δεν έδωσε  τίποτα.
Στο 65΄τε α τετ του Ριζαι με το τερματοφύλακα αλλά το πλασάρισμα ήταν κακό και απέκρουσε.
Στο 74΄ισχυσε ο νομός του ποδόσφαιρου ομάδα που χάνει κλασικές ευκαιρίες χάνει, έτσι με φάουλ έξω από την περιοχή ο Νασιος έκανε το 2-2.
Στο 80΄ειχαμε την αποβολή του Δημητρελη με κόκκινη κάρτα σε μια αψιμαχία με έναν αντίπαλο σε μια φάση που δεν σήκωνε κόκκινη γιατί ο αντίπαλος έπαιξε θέατρο.
Αυτά έτσι τελείωσε και το παιχνίδι.

ΥΓ.  Στο  86΄ο διαιτητής με απέβαλε από το γήπεδο γιατί σηκώθηκα από τον πάγκο και διαμαρτυρήθηκα έντονα σε μια απόφαση του , ζητώ δημόσια  συγγνώμη για την ενεργεία μου, δεν έπρεπε να αντιδράσω έτσι ,σε οποία απόφαση και αν πήρε, άνθρωπος είναι και ο διαιτητής και λάθη σίγουρα θα κάνει, δεν είμαι αρμόδιος να τον κρίνω, από μέρους μου υπόσχομαι ότι δεν θα ξανασυμβεί.

** Το δήλωσα και μέσα στα αποδυτήρια, το δηλώνω και δημόσια, όποιος ξανά διαμαρτυρηθεί στο διαιτητή και δημιουργήσει οποιαδήποτε ένταση σε όλοι την ομάδα,  να βγάλει την φανέλα του και να  πάει σπίτι του κατευθείαν, οι ανίκανοι και η μικρές ομάδες διαμαρτύρονται στους διαιτητές.  Εμείς θα παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και ότι βγει… 

*** Αυτά… τα υπόλοιπα στο γήπεδο…